menu

shopping cart

(+34) 93 883 38 22Cessió Dades

HomePagesAbout Company

Política de Privadesa i Protecció de Dades RGPD


     Clàusula RGPD/LSSI-CE

         De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FAÇANES VILAR.COM amb CIF B61173225 i domicili social situat a C Sant Roc 11 de Gurb, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. En compliment amb la normativa vigent, FAÇANES VILAR informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment..

         FAÇANES VILAR, informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

         D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic favilar@favilar.com

         Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

         L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic: favilar@favilar.com.  • He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Façanes Vilar
  • He llegit i NO accepto rebre publicitat o informació promocional de Façanes Vilar